dinsdag 7 januari 2014

Stevensweert en mooie luchten

Afgelopen zondag was het droog weer met af en toe een zonnetje een mooie kans eens wat plaatjes te gaan schieten en de camera uit te testen.
Op naar Stevensweert, een mooi dorpje met een mooi plein gelegen aan De Maas. Later die middag begon de lucht te betrekken wat met een lage zon prachtige luchten opleverde.
De temperaturen deze dagen zijn te hoog voor de tijd van het jaar hierdoor is de natuur enigszins ontregeld wat te zien is aan de hazelaars die volop in bloei staan. 
De Maas bij Stevensweert met zicht op de kerk van  Kessenich België.

Hazelaar in bloei

Hompesche molen

Kapel


 
 
2 opmerkingen:

  1. Wat grappig, Stevensweert ken ik. Twee jaar geleden is in het witte kerkje bovenaan een vriendin van ons getrouwd! We logeerden in Herten en zijn naderhand nog een keer teruggeweest in Stevensweert omdat we het zo'n leuke plaats vonden. Prachtige luchten! Ondergaande zon is alleen mooi bij wolkenpartijen!
    Hoe bevalt je camera? Je foto's zijn net zo mooi als anders, maar je zult zelf in extreme situaties wel merken dat je een top-body in handen hebt.

    Roely

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie foto's Roos van dit oud vestingstadje. We zijn een aantal jaren geleden een weekje op vakantie geweest bij de boer in Ohe en Laak *vlakbij de deur, maar toch nog omnbekend toen. Dus de omgeving is bekend.

    BeantwoordenVerwijderen